Industri nyheder

Solpanelers sammensætning og funktioner af hver del (2)

2021-09-24
(3) Celler: Hovedfunktionen er at generere elektricitet. Hovedstrømmen på det primære elproduktionsmarked er krystallinske siliciumsolceller og tyndfilmssolceller. Begge har deres egne fordele og ulemper.
Krystallinsk siliciumSolpanelerhar relativt lave udstyrsomkostninger, men forbruget og celleomkostningerne er høje, men den fotoelektriske konverteringseffektivitet er også høj, så det er mere egnet til at generere elektricitet under udendørs sollys.
Tyndfilmssolceller har relativt høje udstyrsomkostninger, men deres forbrug og batteriomkostninger er meget lave, men den fotoelektriske konverteringseffektivitet er mere end halvdelen af ​​krystallinske siliciumceller, men lavlyseffekten er meget god, og den kan også generere strøm under almindeligt lys, såsom lommeregnere På solcellen.
(4) Backplane: Funktion, tætning, isolering og vandtæt. Generelt skal TPT, TPE og andre materialer være modstandsdygtige over for ældning. De fleste komponentproducenter har 25 års garanti. Hærdet glas og aluminiumslegering er generelt okay. Det centrale er, om backplane og silicagel kan opfylde kravene.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept