Industri nyheder

Forskellen mellem ren sinusbølgeinverter og modificeret sinusbølgeinverter

2021-06-28
Detmodificeret sinusbølge invertergenerelt bruger et ikke-isoleret koblingskredsløb, mensren sinusbølge inverterbruger et isoleret koblingskredsløbsdesign. Prisen er også meget forskellig. Ændring af sinusbølgeskiftende inverterstrømforsyning sparer ikke kun den omfangsrige strømfrekvenstransformator, men forbedrer også inverterens effektivitet med 90%.

Den modificerede sinusbølge er i forhold til sinusbølgen. Udgangsbølgeformen fra mainstream-inverteren er nu den modificerede sinusbølge. Inverterens bølgeform er hovedsageligt opdelt i to typer, den ene er en sinusbølgeinverter (det vil sige en ren sinusbølgeinverter), og den anden er en firkantbølgeinverter. Sinusbølge-inverterens output er den samme eller bedre sinusbølge-vekselstrøm som det net, vi bruger dagligt, fordi det ikke har elektromagnetisk forurening i nettet.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept